Til trenere

Her har jeg lagt inn linker til en del ressurser som du kan benytte som trommetrener. Og ja - jeg vet dere liker å kalle dere lærere, men en fotballtrener lærer også bort - og trommer er et fysisk instrument, så - jeg kaller dere for trenere og lagde en trenerbok. 

0: I hele Virvel 1 ligger filmer som eleven har tilgang på når de øver hjemme. i disse filmene viser jeg hvordan de kan spille øvelsene og forstå teorien de lærer av deg. Filmene erstatter ikke deg - de støtter deg. Målet er at eleven er forberedt til neste time. Dersom elever og foresatte ser filmene sammen, skaper de et øvingsmiljø hjemme. Denne metodikken kalles Flipped Classroom. 

1: Her er en spilleliste på Soundcloud hvor det er miks av alle sangene i Virvel 1 - uten forøvelser og tromme. Denne er god å benytte på konserter: 

2: Samspill med elevene er viktig. Hver time har du en duett i trenerboken. Dersom du har to elever samtidig kan dere spille trio. Her er seks trioer jeg har tilpasset nivået i Virvel 1: 
Trio nr 1 
Trio nr 2
Trio nr 3
Trio nr 4
Trio nr 5
Trio nr 6 

3: Når elevene er klare for konsert har jeg lagd ferdig noen plakater dere kan skrive ut og fylle inn: 
Konsert Virvel 1
Konsert Virvel 2

4: Når eleven skal lære å skrive noter er mengdetrening bra. Her er et treningsark for mengdetrening i å skrive notefigurer. 
Skrivetrening

5: Virvel 2